A. Eriksson Lappo RFID nahkalompakko

Tuotenro: 340-798mu

Varastossa alle 10kpl

34,90
Toimituksen paino: 0,13 kg


A. Erikssonin RFID-suojattu lompakko pehmeää nahkaa. Mallissa kahdeksan korttipaikkaa, joista yksi läpinäkyvällä taskulla. Taustalla seteliväli, ei kolikkotaskua. Lompakon ulkoreunoilla kaksi isoa vetoketjutaskua, johon mahtuu puhelin. Lompakon keskellä neppari kiinnitys. Mitat: 10 x 17 cm

Tuotteen lisätiedot

Kuvausteksti

Tuotekuvaus

A. Erikssonin RFID-suojattu lompakko pehmeää nahkaa. Mallissa kahdeksan korttipaikkaa, joista yksi läpinäkyvällä taskulla. Taustalla seteliväli, ei kolikkotaskua. Lompakon ulkoreunoilla kaksi isoa vetoketjutaskua, johon mahtuu puhelin. Lompakon keskellä neppari kiinnitys.

Mittatiedot

Koko leveys x korkeus x syvyys (cm) 10 x 17
Korttipaikat (kpl) 8
Muut taskut (kpl) 2
Setelivälit (kpl) 1
Kolikkotasku vetoketjulla (kyllä/ei) Kyllä
Materiaalit ja huolto

Päällinen: Nahkaa
RFID: Tuotteessa on nahkapinnan alla RFID suojaus eli radiotaajuisen etäluennan esto, jolloin lähimaksun ja henkilötietojen varastaminen pankki- tai luottokortin sirusta ei onnistu korttien ollessa tuotteen sisällä. RFID suoja ei tuotteessa näy tai tunnu siitä kertovaa pientä painettua merkkiä lukuun ottamatta.
Korttitaskut: Korttitasku on tarkoitettu vain yhdelle kortille. Useamman laittaminen samaan taskuun venyttää nahkaa ja voi myös aiheuttaa nahan repeämisen mikä ei ole valmistusvirhe.
Vetoketjut: Vetoketjullisissa tuotteissa käytetään laadukkaita YKK:n valmistamia vetoketjuja.
Pesuohjeet: Ei pesua. Varovainen pyyhintä pehmeällä ja hyvin kevyesti kostutetulla liinalla, tarvittaessa esim. Marseille saippua soveltuu nahan puhdistamiseen.


Valmistaja

A. Eriksson on suomalainen Turussa jo vuonna 1891 perustettu perheyritys. A. Erikssonilla on Design from Finland merkin käyttöoikeus. Tuotteet on suunniteltu ja materiaalit valittu Suomessa, valmistus tapahtuu Intiassa.

Symbolit
  • design from finland
  • nahkaa

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 0,02 kg
Toimituksen paino: 0,02 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: A. Eriksson nahkalompakot, Lompakot, Musta, Naisten lompakot